Üzleti angol nyelvvizsgák

Üzleti angol nyelvvizsgák

Üzleti angol nyelvvizsgák

 

A City & Guilds üzleti nyelvvizsgákon sikeresen vizsgázók csak nemzetközi bizonyítványt kapnak.

 

A hatékony kommunikáció előfeltétele a sikeres üzleti vállalkozásnak. Az City & Guilds üzleti nyelvvizsgái a mai modern üzleti életben használatos kommunikáció elsajátításához segítenek hozzá. Az üzleti nyelvvizsgák esetében kizárólag nemzetközi bizonyítványt kap a sikeres vizsgázó.

Nemzetközi Üzleti Angol Vizsga (English for Business Communications)

A képesítést a nemzetközi üzleti világban elengedhetetlen magabiztos kommunikáció elsajátításához fejlesztettük ki. A fő cél, hogy az elsajátított tudásanyagot a hallgatók magabiztosan tudják hasznosítani a gyakorlatban is. A képzés az írás, olvasás, beszéd és beszédértés, Internet-használat minden területére kiterjed, érdekes szerepjátékokkal színesítve.

további információ

Szóbeli Üzleti Angol Teszt (Spoken English Test for Business- SETB)

Értekezleteken, az ügyfelekkel való hatékony kommunikációban, vagy akár egy nemzetközi csapatban való munkavégzéshez nélkülözhetetlen a magabiztos szóbeli angoltudás.
Ez a népszerű vizsga a multinacionális környezetben dolgozók számára szükséges szóbeli képességek fejlesztését segíti elő, valamint a munkaadóknak segít alkalmazottaik nyelvtudásának tesztelésében.

további információ

Irodavezetés Angol Nyelven (English for Office Skills)

Ezt a képesítés ideális azoknak, akik irodavezetéssel / adminisztrációval foglalkoznak angol nyelven. A vizsga követelményeit életszerű szituációkban előforduló feladatokból állították össze, amelyek mind a szóbeli / szövegértése és írásbeli képességeket is tesztelik. A vizsgában szerepel többek között üzleti levelek, memorandumok, riportok készítése, szövegek korrektúrázása is.

további információ