Hírek > 2015 március

2015 március

Továbbiak

City & Guilds nyelvvizsgák megszüntetése

Kedves Diákok, Tanárok és Partnereink!

Sajnálattal tudatjuk Veletek, hogy a City & Guilds 2015. augusztus 31-ével megszünteti az angol nyelvvizsgák kínálatát az egész világon, köztük Magyarországon is. A döntés hátterében a cég nemzetközi stratégiájának és termék kínálatának felülvizsgálata áll, amely eredményeként londoni központunk úgy döntött, hogy a hosszú távú stratégiába nem illeszkednek a nemzetközileg kínált angol nyelvvizsgák.

Ez azt jelenti, hogy City & Guilds nyelvvizsgát Magyarországon utoljára 2015 májusában lehet letenni, mindhárom szinten (alap-, közép- és felsőfokon is). A májusi vizsgajelentkezés a szokásos módon fog zajlani, amelyet honlapunkon és Facebook oldalunkon is közzéteszünk majd. A nyelvvizsga részleteiről a legközelebbi akkreditált City & Guilds vizsgahelyen lehet érdeklődni.

Májusi vizsgaiformációk itt

FONTOS! Az ekkor megszerzett nyelvvizsga bizonyítványok ugyanolyan elismertséggel bírnak itthon, mint az eddig megszerzett bizonyítványok.

A Magyarországon kibocsátott City & Guilds államilag elismert nyelvvizsga bizonyítvány sohasem évül el, tehát annak ellenére, hogy a City & Guilds kivonul a nyelvvizsga piacról, az eddig megszerzett bizonyítványok örökre érvényesek maradnak!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a Young Learners nyelvvizsgák, 2015. december 31-ig tehetők le, bármilyen választott időpontban! Amennyiben ezzel a lehetőséggel év végéig élni szeretnétek, kérjük, ezt jelezzétek az info@cityandguilds.hu email címen, legkésőbb 2015. július végéig!

A döntés következtében a budapesti iroda 2015. augusztus 31-ével bezárásra kerül. Addig is a szokásos módon működünk, és állunk rendelkezésetekre bármilyen kérdés esetén!

Köszönjük, hogy a City & Guilds nyelvvizsgát választottátok és sok sikert kívánunk a jövőben!

City & Guilds Nemzetközi Nyelvvizsgaközpont